Η Τήνος ένας από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές σύμφωνα με την Independent

Η Τήνος στην κορυφή της λίστας των προτάσεων του Independent για διακοπές.

Η βρετανική εφημερίδα «Independent» προτείνει στους τουρίστες της τελευταίας στιγμής το πανέμορφο νησί της Τήνου ως έναν μαγευτικό προορισμό.

«Εάν σκέφτεστε να κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη για να παρατείνετε το καλοκαίρι», γράφει το επίμαχο δημοσίευμα προτείνοντας πρώτη και καλύτερη την Τήνο.

Το ελληνικό νησί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της βρετανικής εφημερίδας. Τον Σεπτέμβριο, η μέση θερμοκρασία στην Τήνο φθάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα έχει μάλλον το μονοπώλιο όταν πρόκειται για τον καλοκαιρινό ήλιο, για βάσιμους λόγους. Το μικρό κυκλαδίτικο νησί της Τήνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο, είναι διάσημο για το προσκύνημα στην Παναγία τον Δεκαπενταύγουστο», προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

Δεύτερος καλύτερος προορισμός για τις διακοπές του φθινοπώρου είναι η Τουλούζη στη Γαλλία με τον υδράργυρο να φθάνει τους 19 Βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθούν το Σπλιτ της Κροατίας , που ηρεμεί το φθινόπωρο με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τη μεσαιωνική πόλη, τις πλατείες και τους παραθαλάσσιους περιπάτους, το Πόρτο στην Πορτογαλία, η Μαγιόρκα στην Ισπανία και η Βαλέτα στη Μάλτα.

Τη λίστα της βρετανικής εφημερίδας «Independent» συμπληρώνουν η πόλη Φες στο Μαρόκο, η Σικελία στην Ιταλία, και τα Τίρανα στην Αλβανία.

Πηγή: touristikanea.gr