Η Νάξος και η Σίφνος στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο – Imagine Magazin

Η Νάξος και η Σίφνος συμπεριλαμβάνονται σε ετήσια λίστα με τους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου για το ’21 του ταξιδιωτικού περιοδικού της Ελβετίας «Imagine Magazin».

Η λίστα «Special Destinations», περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο και διαμορφώνεται σταδιακά σε όλη τη διάρκεια του έτους μέσα από έρευνα των ταξιδιωτικών συντακτών του.

Εκτός από τη Νάξο και τη Σίφνο, οι προορισμοί που εντάσσονται στη λίστα για το 2021 είναι: Αμπού Ντάμπι, Κουρακάο, Μαλδίβες, Στοκχόλμη, Ντουμπάι, Μπουένος Άιρες, Μαυρίκιος, Κιλιμάντζαρο, Σάλτσμπουργκ, Σαρδηνία, Τανζανία, Ίμπιζα, Κανάρια νησιά, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Βερολίνο, Αρούμπα, Φλόριντα, Μονακό, Κατάρ, Μποντρούμ, Μαδέιρα και Αρούμπα.

Νάξος, ο πληρέστερος προορισμός των Κυκλάδων
Στη λίστα «special destinations» η Νάξος παρουσιάζεται ως ο «πληρέστερος» προορισμός των Κυκλάδων, που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

«Ενόψει μίας νέας τουριστικής περιόδου με πολλά αινίγματα, η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στα ποιοτικά φυσικά, πολιτιστικά, ιστορικά και γαστρονομικά της χαρακτηριστικά» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Σίφνος, η ήρεμη δύναμη
Ως η «ήρεμη δύναμη» των Κυκλάδων, η Σίφνος διεκδικεί επάξια μία θέση ανάμεσα στους προορισμούς που ξεχωρίζουν για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό.

«Ο προορισμός ”χτίζει” δυνατές σχέσεις με το ταξιδιωτικό κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται από το πλήθος των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αλλά και τις υψηλές αντοχές που επέδειξε η Σίφνος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία» δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

Πηγή: iefimerida.gr