Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στον τουρισμό πολυτελείας: Έκθεση ILTM Γαλλίας

Ισχυρό ενδιαφέρον για νέους ελληνικούς προορισμούς στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας διαπιστώθηκε στην 20η Διεθνή Έκθεση ILTM, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κάννες.

Η υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχε στη φετινή επετειακή διοργάνωση με περίπτερο 250 τ.μ. και 32 συνεκθέτες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για στοχευμένες πρωτοβουλίες διεύρυνσης και εμπλουτισμού της τουριστικής προσφοράς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης International Luxury Travel Market, στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.200 επαγγελματικές συναντήσεις εκπροσώπων των ελληνικών εταιρειών με διεθνείς hosted buyers, κυρίως από ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ, γεγονός που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα υψηλή θέση που κατέχει η Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού πολυτελείας.

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις τον Νοέμβριο, η Ελλάδα απέσπασε, μεταξύ άλλων, το βραβείο του Καλύτερου Διεθνούς Προορισμού για Τουρισμό Πολυτελείας (Best Luxury Destination International) στα Όσκαρ της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας, Travvy Awards.

Πηγή: iefimerida.gr